Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان بعد از مصوبات مجلس ماجرای ادامه داری شد که کارمندان بسیاری از نهاد‌ها و سازمان‌ها من جمله دانشجو معلمان را به خود مشغول کرد، اتفاقی که در قانون نوشته شد، ولی بعد از سه ماه هنوز عادلانه به عمل نرسیده است.  

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان بعد از مصوبات مجلس ماجرای ادامه داری شد که کارمندان بسیاری از نهادها و سازمان‌ها من جمله دانشجومعلمان را به خود مشغول کرد، اتفاقی که در قانون نوشته شد ولی بعد از سه ماه هنوز عادلانه به عمل نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
    مجلس شورای اسلامی اواسط اسفندماه، در حین بررسی لایحه بودجه۹۸ تصویب کرد که حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان ۴۰۰ هزار تومان افزایش داشته باشد و علاوه بر این افزایش، جز یک ضریب ریالی سالانه مشمولین این بند نسبت به ضریب ریالی سال ۹۷ به میزان تا ۱۰ درصد افزایش می‌یابد؛ این درحالی بود که دولت در لایحه بودجه پیشنهاد داده بود ۲۰ درصد به حقوق کارکنان و بازنشستگان اضافه شود که این موضوع باعث افزایش بی عدالتی می‌شد.

در نهایت پیشنهاد مجلس تصویب شد و شورای نگهبان در بررسی لایحه بودجه ایرادی به مصوبه مجلس نگرفت و افزایش ۴۰۰ هزارتومانی حقوق کارکنان دولت به همراه افزایش ۱۰ درصدی تایید و با تایید بودجه ۹۸ در شورای نگهبان تبدیل به قانون شد.

این افزایش حقوق می‌بایست از ابتدای سال ۹۸ برای تمام کارمندان و بازنشستگان اعمال می‌شد، اما امروز با اینکه سه ماه از آغاز سال جدید گذشته است بسیاری از نهاد‌ها و ارگان‌های رسمی کشور این افزایش حقوق را یا اعمال نکرده اند و یا اگر اعمال کرده اند عادلانه نبوده است. از جمله این نهاد‌ها می‌توان از آموزش و پرروش یاد کرد، در حال حاضر دانشجو معلمان که از کارمندان آموزش و پرورش محسوب می‌شوند گلایه‌ها و واگویه‌هایی از عدم افزایش حقوق و افزایش ناعادلانه حقوق خود دارند.

برای همین موضوع به سراغ یکی از دانشجویان دانشگاه شهید رجایی رفته و ماجرا را از او جویا شدیم.

ممشلو، دانشجو دانشگاه تربیت معلم شهیدرجایی، در این باره گفت: دستورالعمل افزایش حقوق دانشجو معلمان به استان‌ها ابلاغ شده است، اما استان‌ها هرکدام به سلیقه خود احکام این دستورالعمل را صادر کرده اند و حقوق‌ها را سلیقه‌ای افزایش داده اند. به این صورت که برای یک نفر ۵۰ هزارتومان افزایش حقوق اعمال شده است و برای یک نفر ۴۰۰ هزار تومان!

این عضو بسیج دانشجویی افزود: سازمان بازرسی می‌تواند به این موضوع ورود پیدا کند. هیئت وزیران مصوبه‌ای دارد که براساس آن پایه حقوق در سال ۹۸ حدود ۱۵۰۰ هزار تومان است و اگر دانشجو معلمان را جزو کارمندان می‌دانند، این مصوبه می‌بایستی رعایت بشود، اما هنوز بر سررعایت شدن و نشدن آن بحث است.  

وی ادامه داد: این افزایش حقوق در حالی است که پایه حقوق دانشجو معلمان در سال ۹۷، رقمی حدود ۷۸۰ هزارتومان بوده است و امسال طبق گفته‌های حاجی بابایی نماینده مجلس، می‌بایستی به ۱۲۰ برسد؛ که البته حقوق سال ۹۷ برای دانشجو معلمان دانشگاه شهید رجایی کامل واریز می‌شد،  ولی برای دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان، عددی حدود ۴۵ درصد از حقوق به دلیل هزینه غذا و اسکان کسر می‌گردید، که این کسر حقوق می‌بایستی برای ۷ ماه صورت بگیرد، اما در بسیاری موارد دانشگاه فرهنگیان بین ۹ ماه تا یک سال این درصد را از حقوق دانشجو معلمان کسر می‌کند.

وقتی به گفته های این دانشجو معلم و گلایه‌ها و واگویه‌های دیگر دانشجو معلمان توجه می‌کنیم می‌بینیم که هنوز همان رقم ۴۰-۵۰ هزارتومانی برای بسیاری از دانشجو معلمان اعمال نشده است و آن مقداری هم که اعمال شده براساس سلیقه و تفسیربه رأی هردانشگاه و استان و شهر بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: افزایش حقوق دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان دانشگاه شهید رجایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۷۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان سرهنگ محمود شهرکی رئیس پلیس راه گلستان گفت : با دوربین‌های هوشمند جاده‌ای علاوه بر ثبت سرعت لحظه‌ای وسایل نقلیه ، میانگین سرعت آنان نیز از لحظه عبور از یک دوربین تا دوربین بعدی به صورت هوشمند ارزیابی می شود.

سرهنگ شهرکی ادامه داد: با توجه به مشخص بودن فاصله دوربین‌ها با یکدیگر، مدت زمانی که برابر سرعت مجاز هر معبر باید بین دو دوربین طی شود به صورت هوشمند محاسبه و اگر کمتر از این زمان مسافت طی شده باشد به عنوان سرعت غیر مجاز احصاء و اعمال قانون انجام خواهد شد.

رئیس پلیس راه گلستان افزود : بر خلاف تصور برخی که معیار را فقط سرعت لحظه عبور از مقابل دوربین‌ها می‌دانند باید تذکر داد که اگر در فاصله بین آنها سرعت مجاز رعایت نگردد، رانندگان مرتکب تخلف سرعت غیر مجاز شده‌اند و به صورت هوشمند اعمال قانون خواهند شد.

 وی ادامه داد : در موارد بسیاری رانندگان بدون توجه به این قابلیت دوربین‌ها سرعت میانگین را رعایت نمی کنند و پس از اعمال قانون گمان می‌کنند که اشتباهی رخ داده است .

سرهنگ شهرکی با بیان اینکه سرعت غیر مجاز همواره عاملی مرگبار در تصادفات است افزود: چنانچه سرعت لحظه‌ای و یا میانگین وسایل نقلیه بیش از ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت باشد، آن خودرو علاوه بر اعمال قانون، به صورت سیستمی توقیف و در هر نقطه‌ای از کشور به پارکینگ منتقل می شود.

دیگر خبرها

  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است